Geen categorie Kleinlugtenbelt, Dick

Gepubliceerd op 18 juni 2013 door ISVW

1

Dick Kleinlugtenbelt

Dick Kleinlugtenbelt is socioloog en filosoof. Hij werkt als senior beleidsmedewerker kwaliteit en ethiek in de Geestelijke Gezondheidszorg. Op diverse plekken geeft hij lezingen en cursussen op het gebied van levenskunst en ethiek. Hij begeleidt socratische gesprekken en verzorgt trainingen gespreksleider moreel beraad. Met anderen leidt hij het filosofisch café in Arnhem. Hij is voorzitter van de VFP (Vereniging voor Filosofische Praktijk). In 2005 verscheen van Dick het boek Mensbeelden en levenskunst. De mens en de kunst het eigen leven vorm te geven. In 2010 verscheen zijn boek: Levenskunst. Bevriend raken met jezelf en de ander.

Dick Kleinlugtenbelt verzorgt de beroepsopleiding Moreel Beraad aan de ISVW.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInOne Response to Dick Kleinlugtenbelt

  1. Pieter Carper says:

    Beste Dick,

    Van mijn goede vriend en reisgenoot Huib Grootes kreeg ik voor mijn zestigste verjaardag je boek Levenskunst. Prachtig boek! Ook een mooi toeval dat juist Huib mij jouw boek voor mijn verjaardag gaf. Ik heb er al veel van geleerd en het stimuleert tot verdere studie en ontwikkeling. Wat laat (je boek is al een tijdje geleden verschenen), maar ik wilde je het toch even laten weten!

    groet,

    Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Naar boven ↑